Acupuncturist Elst

Ik vind het erg mooi om te zien dat je met acupunctuur zeer sterke resultaten kan behalen zonder vervelende bijwerkingen. Mijn cliënten vertellen mij nog wel eens dat andere methoden en vormen van geneeskunde hen niet konden helpen, maar acupunctuur wel.

De effectieve werking van acupunctuur voor diverse klachten worden dan ook met de tijd meer en verder onderbouwd door wetenschappelijke onderzoeken. Voor diverse klachten heeft acupunctuur inmiddels al een sterk wetenschappelijk fundament gelegd en het aantal klachten dat hier aan toegevoegd wordt groeit nog steeds sterk.

Natuurlijk herstelproces
Het mooie aan acupunctuur is dat er snel beweging komt in je natuurlijke herstelproces waardoor je klachten snel verminderen of verdwijnen. Het uitgangspunt van mijn behandeling is dan ook om het zelfgenezend vermogen van je lichaam te versterken, zodat het lichaam zichzelf sneller geneest. Over het algemeen zijn mensen zich vaak helemaal niet bewust van de kracht van hun eigen lichaam en energie als geheel.

Jouw herstel
Aan de basis van mijn behandeling staat dat jouw lichaam en energie een geheel is. En dat de oplossing voor een klacht of voor een bepaalde ziekte in de mens zelf aanwezig is. Mijn benadering gebeurt met name vanuit mijn kennis, ervaring, gevoel, intuïtie en observatievermogen. Ik vind het heerlijk om mijn bijdrage te kunnen leveren aan jouw herstel, balans en heling op zowel het fysieke als emotionele vlak.

Neem contact met mij op
Als je nog vragen hebt over acupunctuur of als je wilt weten of ik Acupuncturist Elst jou kan helpen: neem telefonisch contact op of vul mijn contactformulier in.